jump to navigation

Erika are leucemie.. November 12, 2008

Posted by mateea in Uncategorized.
trackback

Erika are doi ani. Si are leucemie. As putea sa va povestesc cum, de ce, cand a aflat. Dar de ce sa va povestesc? Ei i-a povestit cineva? Parintilor ei, cand s-au bucurat de venirea ei pe lume, le-a spus cineva sa se bucure cu timer? Nu. Nu a spus nimeni nimic. Au rasunat doar trei cuvinte, spuse de un medic ce recita diagnostice: Leucemie Acuta Limfoblastica. Si atat. Universul si-a continuat treaba. Eu am plecat in continuare la munca, tramvaiele au circulat normal, si metroul la fel. Viata isi continua cursul normal, pana si pentru Erika Eleny, care e prea mica sa inteleaga ca LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA inseamna mai ai un an de trait. La doi ani nu iti pui probleme despre cat de lunga sau scurta e viata. Ci pur si simplu traiesti sau mori.

Voi posta si contul in care se fac donatii pentru operatia salvatoare a Erikai. 150.000 de euro. Cuantificarea vietii. Ai 150.000 de euro, traiesti, nu, dai coltu’. Spune o vorba din batrani ca in fata mortii suntem toti egali. Iata ca unii care au 150.000 de euro sunt mai egali decat altii. Pana si moartea face diferente.

JOSIAN WIPPER

RON: RO50BRDE410SV20042894100
EUR: RO10BRDE410SV20043694100
USD: RO06BRED410SV20043774100

Daca din 22 de milioane de oameni ce traiesc in Romania, 1 % ar dona 1 euro, Erika ar trai. Si asta din nou este traducerea in cifre a unei vieti de om.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: